Από εδώ θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας για την πρώτη αγωνιστική του Final 4 του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η αναμέτρηση γίνεται στην Θεσσαλονίκη και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από το Youtube channel του "δικέφαλου"! 

Κρίμα και άδικο! Η ομάδα μας έκανε κατάθεση ψυχής αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Μια υπόδειξη του διαιτητή για πέναλτι, σε χέρι σε εκτέλεση φάουλ και με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Μίτκου, η ομάδα μας έχασε με 1-0, αλλά με την εικόνα της δείχνει ότι μπορεί να συνεχίζει να ονειρεύεται... 

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ - ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0 

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με την Χαλατσογιάννη!

Τα κορίτσια μας δίνουν και την ψυχή τους! 

Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με την Μπασούρη να αφήνει την θέση της στην Σιδηροπούλου!

Η Λάγιου δεν μπορεί να συνεχίσει και στην θέση της η Μπαρτσακλή! 

Κίτρινη κάρτα στην Άκσα 

Είναι ακόμα 5 λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή. Η κούραση είναι μεγάλη για όλες τις παίκτριες. Αναζητούμε μια καλή φάση! 

Ακόμα 10 λεπτά στον αγώνα! 

Πολλά και σκληρά μαρκαρίσματα, θα τιμωρηθεί με κίτρινη η Πύθουλα! 

Είναι ελάχιστες οι στιγμές που έχουμε απειληθεί στο δεύτερο μέρος, προσπαθούμε για να φτάσουμε πιο κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ! 

72΄ Ωραίο σουτ της Ακίντα, η μπάλα λίγο έξω!

Έχουν μείνει 20 λεπτά, με την ομάδα μας να μην έχει κινδυνέψει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να μην έχει απειλήσει. Είναι κρίμα να κρίνονται αγώνες από μια υπόδειξη του διαιτητή!

69': Αλλαγή για την ομάδα μας με την Παχάκη να αφήνει την θέση της στην Λάγιου! Πάμε Κατερίνα! 

ΠΑΜΕ ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ! Μπορούμε! 

64' ΠΑΟΚ - ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τη Μίτκου και ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ!

Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Μια τραγική απόφαση με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι στο φάουλ της Μίτκου! 

Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ!

Όλα καλά με την Τζαφ! Συνεχίζουμε!

Ένα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει η Τζαφέρη, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό!

Κάποια μακρινά σουτ από τον ΠΑΟΚ, που πάντως δεν έχουν ανησυχήσει την σταθερή Γιαννακούλη! 

51' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με την Μπαξεβάνου να παραχωρεί την θέση της στην Ζώτου 

H ομάδα μας σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, θέλει να έχει και έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της!

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΟΚ - ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-0. Καλά στημένη αμυντικά η ομάδα μας, θα μπορούσε να κάνει και το γκολ αν η απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Άκσα, δεν είχε την σωτήρια επέμβαση της Ακίντα. Δύο πολύ καλές φάσεις για τον "δικέφαλο"! 
Πάμε Αβαντίδες! 

42' Ένα λάθος της άμυνας μας έφερε την Μπαζούρη σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ευτυχώς πλάσαρε άστοχα! 

41' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με την Ακίντα να κάνει και πάλι την ενέργεια από τα πλάγια, στην σέντρα της η Γιαννακούλη θα διώξει με τα ακροδάχτυλα και την Μίτκου να μην μπορεί να σκοράρει 

35' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με την Βαρδαλή να αποχωρεί και να μπαίνει στην θέση της η Μπουζίνου! Ευχόμαστε το καλύτερο για την Θωμαή! 

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και είχε την μεγάλη ευκαιρία!

30': Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας! Η Άκσα εκτέλεσε το κόρνερ απευθείας, με την Ακίντα να κάνει την κεφαλιά πάνω στην γραμμή και να μας στερεί το γκολ!

29' Κίτρινη κάρτα για την Γιαννακά, η οποία έκανε το λάθος, αλλά πρόλαβε να κάνει το φάουλ στην Κοκοτσάκη, που θα έφευγε σε θέση τετ-α-τετ!

25' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με την Βαρδαλή να κάνει το κοντρόλ και το καλό σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά λίγο έξω!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει την κατοχή και να δημιουργεί προϋποθέσεις, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει!

16': Πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς με την Μπαξεβάνου να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, όμως η Νεοφύτου να προλαβαίνει να κάνει την κόντρα και να παραχωρεί το κόρνερ!

Περάσαμε το πρώτο τέταρτο με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί από τα άκρα να δημιουργήσει προβλήματα. Πολύ ψηλός ο ρυθμός του αγώνα και ίσως είναι "κλειδί" στην αναμέτρηση να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα! Χωρίς καμία σημαντική φάση το ματς 

*9': Πρώτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με την Ακίντα, να βγάζει την Βαρδαλή, αλλά σωστή αμυντική λειτουργία για την ομάδα μας, που παραχωρεί το κόρνερ!

* Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, περνάει χωρίς κίνδυνο! 

* Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους! 

* Έναρξη του αγώνα! Πάμε Αβαντίδες 

* Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα

* Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο, χρονικά, αγώνα για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης πήρε μια σημαντική νίκη στην έδρα της Λάρισας με 0-1. Αυτό είναι τελικό αποτέλεσμα!

* Η ομάδα μας ξεκινά με τις: Γιαννακούλη, Νεοφύτου, Τζαφέρη, Μελισσού, Πύθουλα, Κατωπόδη, Πλυτά, Άκσα, Κοκοτσάκη, Μακρή και Παχάκη

* Ο ΠΑΟΚ ξεκινά με την Μπατερφίλντ, Σμίλκοβιτς, Γιαννακά, Δοϊρανλή, Μίτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Μπαξεβάνου, Μπασούρη και Βαρδαλή 

* Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες συναντιούνται μετά από τον περσινό τελικό του πρωταθλήματος, τον οποίο νίκησε ο ΠΑΟΚ με 2-0 και κατέκτησε τον τίτλο!