Η ομάδα μας, ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας εμφανίσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 0-3 της Αγίας Παρασκευής, σε ένα ματς, που θα μπορούσαμε να το είχαμε "καθαρίσει" πολύ νωρίτερα! Σημαντικό τρίποντο, που μας διατηρεί σε τροχιά πλέι-οφ και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

ΠΕΝΑΛΤΙ, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ! 

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί από πολύ νωρίς, αν η εκτέλεση πέναλτι της Πλυτά θα ήταν εύστοχη. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε, ωστόσο δεν άλλαξε και πολύ την εικόνα του ματς, που ήθελε της Αβαντίδες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Ότι δεν κατάφερε, η Πλυτά, το πέτυχε η Άκσα στο 28', όταν η Αγγλίδα κινήθηκε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Από εκείνο το σημείο και μετά, το ματς πήγε στις δυνατές μονομαχίες, με τις γηπεδούχες να είχαν την δική τους ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η Δεσπολάρη έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να περνά έξω. 

"ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ" ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ"!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες ευκαιρίες, μιας και η Αγία Παρασκευή προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές της, ωστόσο η ομάδα μας ήταν αυτή που έκανε τις φάσεις. Στο 58' το φάουλ της Μπριασούλη βρήκε σε ετοιμότητα την τερματοφύλακα, όπως και το σουτ της Κάμπελ, τρία λεπτά αργότερα. Στο 62' υπήρχε η ατομική προσπάθεια της Άκσα από τα δεξιά, που βρήκε την Μακρή, που έκανε την προβολή με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω. Στο 64ο λεπτό είχαμε την καλύτερη ευκαιρία για την Αγία Παρασκευή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Πετράκη, η μπάλα βρήκε το δοκάρι της Κούτουλα και πέρασε έξω. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Αβαντίδες επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους και σε συνδυασμό με την κούραση των γηπεδούχων, "καθάρισαν" το ματς. Αρχικά η Άκσα έστειλε το μήνυμα με το σουτ της να βρήκε σε ετοιμότητα την τερματοφύλακα στο 68΄και τέσσερα λεπτά αργότερα, η Κοκοτσάκη, δεν μπόρεσε να "κρεμάσει" την αντίπαλη τερματοφύλακα και χάθηκε ένα τετ-α-τετ. Αντίθετα στο 79ο λεπτό η Άκσα δεν λάθεψε και έκανε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ίδια και έκανε το 0-2. Στις καθυστερήσεις και μετά από εκτέλεση κόρνερ, η Νεοφύτου με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-3. 

Μπορεί να μην πιάσαμε σημαντική απόδοση στην εμφάνιση μας, όμως σε αυτό το χρονικό σημείο το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και αυτό το τρίποντο και ο τρόπος που ήρθε, δίνει την άνεση στην ομάδα μας, να πάει ήρεμη στην διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας και να δει τι χρειάζεται για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Αβαντίδες Χαλκίδας: (Ντράγκαν Κνέζεβιτς) Κούτουλα, Νεοφύτου, Μπριασούλη (74' Κατωπόδη),, Πύθουλα, Μελισσού, Τζαφέρη, Άκσα (80' Πρίφτη) Κάμπελ (65' Παχάκη), Πλυτά (80' Αργυρίου), Μακρή, Κοκοτσάκη.