Την πρώτη ήττα στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, γνώρισε η ομάδα μας στην έδρα του Αστέρα Ρεθύμνου με 1-0 χάρις το γκολ της Μπετανκούρ στο 57ο λεπτό. Η ομάδα μας είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, που σε μια από τις λίγες επιθετικές τους προσπάθειες, πέτυχαν το γκολ της νίκης. 

ΔΟΚΑΡΙ ... ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ! 

Η ομάδα μας είχε την πρώτη ευκαιρία του ματς με την Κοκοτσάκη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και να σουτάρει, όμως η μπάλα να περνάει λίγο άουτ, μόλις στο 3ο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχες έφθασαν στο δοκάρι, με την Μανωλίτση να κλέβει την μπάλα και να δίνει στην Μπετανκούρ, η οποία με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα μας, είχε τον πλήρες έλεγχο του αγώνα, όμως τα σουτ της Λάγιου στο 44' και της Κατωπόδη στο 48', δεν βρήκαν εστία. 


ΓΚΟΛ ... ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ! 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας άσκησε ακόμα μεγαλύτερη πίεση, ωστόσο το γκολ δεν έρχονταν. Το σουτ της Τζαφέρη στο 56' πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε το γκολ του Αστέρα. Η Δαφέρμου έκανε μια πολύ καλή ενέργεια από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή βρήκε την Μπετανκούρ, που από την μικρή περιοχή δεν είχε πρόβλημα να πιάσει την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Έκτοτε το γήπεδο έγερνε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Οι παίκτριες του Ντράγκαν Κνέζεβιτς σούταραν αλλά είτε τα σώματα των γηπεδούχων, είτε η αστοχία, στέρησαν τουλάχιστον την ισοφάριση. Η Άκσα δεν τα κατάφερε στο 82, όπως και η Πλυτά στις καθυστερήσεις με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, στις σημαντικότερες από τις πολλές φάσεις που έγιναν στην εστία του Αστέρα. 

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Κελαϊδή, Δρακάκη, Κιαχίδου, Βορριά, Καραμουσαδάκης, Δαφέρμου, Μαρκουτσά, Οτινιάνο (15’ Καραντωνάκη), Μανωλίτση, Μπετανκούρ (87’ Σταγάκη).
Αβαντίδες Χαλκίδας (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Νεοφύτου (64’ Μπριασούλη), Τζαφέρη (83’ Αργυρίου), Πύθουλα, Μελισσού, Κατωπόδη, Λάγιου, Μάστακ, Πλυτά, Κοκοτσάκη, Παχάκη (64’ Πρίφτη).


Σίγουρα η ήττα και ο τρόπος που ήρθε αποτελεί ένα πάθημα - μάθημα για την ομάδα μας, που όμως καλείται να διαχειριστεί και αυτό το αποτέλεσμα και να προχωρήσει προς τους στόχους της. Η ομάδα μας οφείλει να πρωταγωνιστήσει και για αυτό δουλεύουμε τα τελευταία δύο χρόνια, μέσα από τις δυσκολίες και τα άτυχα αποτελέσματα γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί!
Αβαντίδες στα εύκολα, Αβαντιδάρες στα δύσκολα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου για την φιλοξενία!