Ντέρμπι με τα όλα του, ήταν η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Εργοτέλη. Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά κυριότερα έδωσαν την δυνατότητα στους θεατές να απολαύσουν ένα πολύ όμορφο ματς. Μας μένει το ... αχ, κυριότερα με το δοκάρι της Άκσα στο 78΄, που θα μπορούσε να μας χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο. Το τελικό 0-0, αφήνει αμετάβλητη την κορυφή του πρωταθλήματος, όμως η ομάδας μας, κατάφερε να βγάλει δύσκολα δύο εκτός έδρας ματς (όπως και με την Ολυμπιάδα Υμηττού). 

ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ! 

Από την αρχή της αναμέτρησης, ήταν φανερό ότι η νικήτρια ομάδα θα βγει από την "μάχη" του κέντρου και είναι αλήθεια ότι στο πρώτο μέρος, ελάχιστες φορές απειλήθηκε η άμυνα μας. Αντίθετα είμαστε πιο απειλητικές και θα μπορούσαμε να βρούμε δίχτυα στην φάση του 15΄ με το φάουλ της Πλυτά να βρίσκει σε καλή θέση θέση την Γρηγοριάδη. Ανάλογη κατάληξη και το σουτ της Κοκοτσάκη στο 24'. Οι γηπεδούχες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές κυριότερα από "στημένες" μπάλες, όμως η αμυντική μας γραμμής και η τερματοφύλακας Γιαννακούλη, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα! 


ΕΝΑ ... ΑΧ! 

Καμία από τις δύο ομάδες δεν αρκούταν στην ισοπαλία και στο δεύτερο μέρος, "πάλεψαν" ακόμα περισσότερο για τη νίκη. Το πολύ ωραίο φάουλ της Πλυτά στο 65' βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα την Γρηγοριάδη, όπως και κάποια σουτ από την ομάδα μας. Η Σιδηρά έβαλε τα πιο δύσκολα για την ομάδα μας, με την διεθνή στόπερ να εκτελεί υποδειγματικά το φάουλ, αναγκάζοντας την Γιαννακούλη να δείξει το πλούσιο ταλέντο της και να εκτιναχθεί στο "Γ", γλυτώνοντας την ομάδα μας από τα χειρότερα. Και φτάνουμε στην φάση του 78ου λεπτού. Η Μακρή συνεργάστηκε άψογα με την Άκσα, η οποία μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με το ίδιο πόδι έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Εργοτέλη, στην επαναφορά η Μακρή έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, όμως οι αμυντικές των γηπεδούχων έδιωξαν την μπάλα, πριν περάσει την γραμμή. 

Από την επίσκεψη μας στην Κρήτη, μας μένει η πολύ καλή εικόνα της ομάδας μας σε ένα ματς, που είχε πολύ μεγάλη σημασία. Σίγουρα η νίκη ήταν ο στόχος, όμως στο φετινό πρωτάθλημα, τα πάντα θα έχουν την δική τους σημασία και ο βαθμός της ισοπαλίας, θα μετρηθεί! 


Συνεχίζουμε και κοιτάμε πολύ ψηλά! 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταυρουλάκης, με επόπτες τους Βαρβανιάκη και Βλαχάκη. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννα Δούκα): Γρηγοριάδου, Κωνσταντοπούλου, Δρακωνάκη, Φανουράκη, Ραπάνη, Σιδηρά, Τούνα (81’ Δρακογιαννάκη), Γουνάκη, Κιουτάχιαλη, Σαριδάκη, Ξέρα. ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Νεοφύτου, Τζαφέρη, Μελισσού, Πύθουλα, Πλυτά (79’ Μπαδά), Άκσα, Λάγιου, Παχάκη (90’+3’ Μπριασούλη), Κοκοτσάκη, Μακρή.